Меню
Your Cart

Мастиленоструйни принтери

Марка: Brother Модел: DCP-J105
Мултифункционално мастилено-струйно устройство с вградена мрежова карта.Това мултифункционално устройство с вградена безжична мрежа е предназначено за дома и малкия офис, като предлага ниска цена на печат, благодарение на консумативи с голям капацитет от 2,400 страници (черно) и 1,300 страници (за в..
289.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-J200
Мултифункционално мастилено-струйно устройство с вградена мрежова карта, факс и ADF.Това мултифункционално устройство с вградена безжична мрежа и факс е предназначено за дома и малкия офис, като предлага ниска цена на печат, благодарение на консумативи с голям капацитет от 2,400 страници (черно) и 1..
339.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-J2330DW
MFC-J2330DW от серията InkBenefit е A4 мултифункционално устройство с възможност за принтеране на А3, предназначено за малки офиси, които търсят бърз и надежден печат, на ниска цена и с професионално качество. Създаден, за да помогне за повишаване на производителността, потребителите могат да печата..
599.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-J3530DW
MFC-J3530DW е мултифункционално устройство с вградени кабелна и безжична мрежа, мобилна и облачна свързаност, с което сте свързани постоянно, в офиса или в движение. С нашите нови пигментни мастила от серията InkBenefit, които предоставят по-ниска цена на страница (CPP), можете да се насладите на пр..
699.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-J3930DW
MFC-J3930DW е мултифункционален принтер, разработен за бизнеса, с цела да улесни работата в офиса и да намали разходите за печат. С бърза скорост на печат и отпечатване на първа страница за само 6 секунди, няма да чакате за вашите професионални висококачествени разпечатки. С пълноформатен A3 печат, ..
899.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.