Меню
Your Cart

Мултифункционални устройства

Марка: Brother Модел: DCP-L2512D
Печат, копиране и сканиране, бързо и безшумно за вашия натоварен малък и домашен офис.Безпроблемно печатате, копирате и сканирате с DCP-L2512D. Компактният размер позволява да го поставите до вас на бюрото, печатът е безшумен, а вие необезпокояван. С тавата за 250 листа няма да ви се налага по..
259.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L2712DN
Надежден помощник и с множество функции, идеален за дома и малкия офис.Настолно лесно за употреба устройство с бърз и безшумен печат при по-малко от 50dB. Компактният размер позволява да го поставите до вас на бюрото и в същото време да работите необезпокояван. Документи от по няколко страници ..
339.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L2752DW
Надеждност и ефективност за малкия офис. Интуитивен 6.8cm сензорен дисплей, автоматичен двустранен печат, копиране, сканиране и факс и NFC интерфейс. MFC-L2752DW е снабден с множество функции и е идеален за употреба в малкия и домашен офис. Тих и компактен, той предлага ..
629.00 лв.
Марка: Brother Модел: DCP-L5500DN
С DCP-L5500DN печатате, копирате и сканирате бързо и икономично. Високата скорост на печат и опциите за увеличаване на капацитета на хартията ви предлагат ефективност и отлични резултати. Сензорния 9.3см екран с интуитивно меню ви дават бърз достъп до функциите на устройството.Скорост на печ..
766.80 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L5750DW
Печат, сканиране, копиране и факс. Качество, което очаквате и възможности, за които не сте и подозирали. Новата серия предлага всичко, което един клиент иска от едно професионално устройство, включително възможността за консумативи със супер голям капацитет, високо качество на печат, скорост..
1,078.80 лв.
Марка: Brother Модел: DCPL6600DW
Мултифункционално устройста, специално разработено за натоварения офис. С високото качество на изработка в съчетание с разнообразни възможности за работа с хартия ще получите изключителни резултати. Новите тонер касети с ултра голям капацитет намаляват значително разходите за печат, което прави това..
1,510.80 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L6900DW
MFC-L6900DW е проектирано за големи натоварвания. Автоматичното листоподаващо устройство за 80 листа позволява бързо сканиране, копиране в комбинация с високоскоростно двустранно принтиране. Подобреният потребитерски интерфейс и интуитивното управление ви помагат бърз достъп до функциите на ..
2,038.80 лв.
Марка: Brother Модел: DCP-L2532DW
Идеално за дома и офиса. Печат, копиране и сканиране. Бързо, безшумно, компактно и с безжична мрежа. DCP-L2532DW е настолно, компактно и лесно за употреба устройство, може да го поставите навсякъде в дома или офиса. Печатът е безшумен и вие работите необезпокояван. Лесно за настройка и употре..
319.00 лв.
Марка: Brother Модел: DCP-L2552DN
Безшумно и ефективно мрежово устройство с печат, копиране и сканиране за вашия зает, малък и домашен офис.Компактно и лесно за употреба устройство, DCP-L2552DN може да поставите навсякъде в дома или офиса. Печатът е безшумен с по-малко от 50dB и вие работите необезпокояван. Лесно за настройка..
379.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L2712DW
За натоварения малък и домашен офис, който се нуждае от бърз печат, копиране, сканиране и факс, заедно с жична и безжична мрежова свързаност.Компактно, настолно, лесно за употреба устройство с бърза скорост на печат. Може да го поставите навсякъде в дома или офиса, печатът е безшумен и вие р..
379.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFC-L2732DW
Идеално за дома и офиса. Бързи печат, копиране, сканиране и факс. Безшумно, компактно и с безжична мрежа.MFC-L2732DW - Компактно, настолно, лесно за употреба устройство с бърза скорост на печат. Може да го поставите навсякъде в дома или офиса, печатът е безшумен и вие работите необезпокояван. ..
499.00 лв.
Марка: Brother Модел: MFCL5700DN
Професионално мултифункционално устройство за офиса,MFC-L5700DN предлага 4 функции в едно устройство - принтиране, копиране, сканиране и факс, с удобен за употреба сензорен дисплей и автоматично листоподаващо устройство за 50 листа. С възможността за тонер касета за 8,000 страници и аксесоари ..
934.80 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.