Меню
Your Cart

Черно-бели принтери

Марка: Brother Модел: HL-L2312D
Безшумен и надежден печат за Вашия натоварен малък и домашен офис.HL-L2312D е компактен, безшумен монохромен лазерен принтер позволяващ да го поставите навсякъде, дори в ограничено пространство в дома или малкия офис. Печатът е безшумен с по-малко от 50dB и вие работите необезпокояван. Ед..
179.00 лв.
Марка: Brother Модел: HL-L5000D
Лазерен принтер за натоварения офис.Представяме Ви монохромен лазерен принтер на Brother, създаден с мисъл за Вашия бизнес. Качество, което очаквате и възможности, за които не сте и подозирали. Удобни функции за работа с хартията, бърза скорост на печат, възможност за тонер с голям капацитет и..
438.00 лв.
Марка: Brother Модел: HL-L5100DN
Издръжливият монохромен лазерен принтер HL-L5100DN е идеалното решение за офиси с голяма натовареност. Удобни функции за работа с хартията, възможност за тонер с голям капацитет и като резултат професионална работа с намалени разходи.Скорост от 40 стр/минКомбиниран капацитет на хартия от 300 л..
562.80 лв.
Марка: Brother Модел: HL-L5100DN
Монохромен лазерен принтер за големи натоварвания.Разработен за нуждите на натоварения офис, този принтери с вградени жична и безжична предлага гъвкави решения за вашия растящ бизнес. HL-L5200DW предлага висока скорост на печат и гъвкавост при работа с хартия, както и опция за тонер касета с г..
646.80 лв.
Марка: Brother Модел: HL-L6300DW
Открийте нови възможности за вашия бизнес с това издръжливо устройство. То ще Ви предложи отлични възможности за работа с хартия, бърза скорост на печат и възможност за тонер касети със супер голям капацитет, намалявайки значително разходите за печат, което прави тази машина идеалнен парт..
1,006.80 лв.
Марка: Brother Модел: HLL6400DWYJ1
Открийте нови възможности за вашия бизнес с този издръжлив принтер. Предлага отлични свойства за работа с хартия, супер бърза скорост на печат, а възможността за тонер касети с ултра-висок капацитет намалява значително разходите за печат, което прави тази машина идеален партньор за вашия биз..
1,390.80 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.